Super Typhoon Lekima Shandong faamaumauga lagolago fesoasoani lologa

O le Super Typhoon Lekima o le lona iva lea ua faaigoaina o le afa o le vaitau o le afa o le Pasefika 2019.

O le Afa o Lekima i le 15 PM i le aso 4 o Aokuso, 2019, na manumalo ai i le ofisa va'ai a Iapani, Aukuso 7, 5 i le afiafi e le nofoaga tutotonu o le va'ai mata'utia na fa'aleleia i se afa, pe tusa o le 7 Aukuso 23 e le nofoaga tutotonu o le va'ai ua toe fa'aleleia atili i le super typhoon, ma na faaauau pea ona agai i matu i sisifo, ia latalata i le talafatai o Zhejiang, ma i le 16:45pm i le aso 10 o Aokuso, 1 i le laueleele o le talafatai o Zhejiang, O le malosi aupito maualuga o le matagi e latalata i le ogatotonu i le eleele e 16 (52m / s).

E oʻo mai i le 10:00 i le aso 14 o Aokuso, 2019, "Leqima" na aʻafia ai le aofaʻi o 14.024 miliona tagata i Saina, ma 57 maliu (e aofia ai le 45 i Zhejiang, 5 i Anhui, 5 i Shandong, 1 i Jiangsu, ma le 1 i Taiwan. ), 14 misi (3 i Zhejiang, 4 i Anhui, ma 7 i Shandong), ma le 2,097 miliona tagata na aveese.

Shenzhen Lehui Optoelectric Co., Ltd. o se atinaʻe felagolagomai taua a la matou kamupani. O loʻo mulimuli mai le faʻamaumauga laveaʻi a le kamupani o loʻo faʻaaogaina a matou oloa ina ua sau le Super Typhoon Lekima.

O fa'amatalaga nei o tala fou:

I le aso 11 o Aukuso, na maua ai e le alii o loʻo pulea le Lehui Optoelectric Co., Ltd i Shangdong le galuega faʻafuaseʻi a le State Grid Shandong Company, na manaʻomia ai le kamupani e faʻamaopoopo vave ma faʻapipiʻi meafaigaluega faʻafuaseʻi tetele i Weifang, Shandong Province e lagolago ai le toomaga o lologa, ona sosoo ai lea ma le kamupani. vave tu'uina atu seti se lua o le "KLT-6180E" ma se seti o le "EMP-1000" auina atu i Shouguang City.

Aukuso 12, ona o le kamupani i Shandong tagata faigaluega e le tele, ia vave logo Henan, Beijing tagata faigaluega i Shandong lagolago, i le taimi lava e tasi logo Yantai aufaigaluega i Shouguang.

I le 2:45 i le taeao o Aukuso 13, na muamua tuʻuina atu e le matou kamupani le lua "KLT-6180E" ma le tasi "EMP-1000" na taunuu i le fesoʻotaʻiga a le setete Shouguang City Company, taunuu i Shouguang City Company i le 8:00 i le taeao.

 

Super Typhoon Lekima Shandong flood relief support record
Super Typhoon Lekima Shandong flood relief support record1

O le itula e 8:00 i le taeao o le aso 13 o Aukuso, na malepe ai le pa ma lolovaia ai fale lau’ele’ele.Na fa'atulaga e ta'ita'i o le Komiti Fa'aupufai a le nu'u le kamupani tu'uina atu le eletise e tu'uina atu le fa'amautinoaga o le paoa ma masini alavai.O le matou kamupani na vave alu i le timu ma le PWP-100 e tuʻuina atu le lagolago.

Super Typhoon Lekima Shandong flood relief support record2
Super Typhoon Lekima Shandong flood relief support record3
Super Typhoon Lekima Shandong flood relief support record4
Super Typhoon Lekima Shandong flood relief support record5

I le aoauli o Aokuso 13, Sa matou mauaina ni galuega lagolago se lua i le taimi e tasi.Mai le 15:00 i le 2:00 i le taeao o Aokuso 14, ina ia fesoasoani i le tineimu e faʻamaeʻa le galuega o le tapunia o le auvai o le vaitafe, "KLT-6180E" toe tuʻuina atu e "tuuina atu moli lagolago i Wangjia Liu keng. Nuu" laina muamua.

Mai le itula e 19:00 i le aso 14 o Aukuso e oo atu i le itula e 6:00 i le taeao o le aso 15 o Aukuso, sa fesoasoani ai i le tagata faatau i le fausiaina o se faatanoa mo le 3.5 kilomita, ma faamaea atoatoa ai galuega manaomia na tuuina atu e le malo o le malo i le kamupani sapalai eletise.

Super Typhoon Lekima Shandong flood relief support record6
Super Typhoon Lekima Shandong flood relief support record7
Super Typhoon Lekima Shandong flood relief support record8
Super Typhoon Lekima Shandong flood relief support record9
news
news1
news2
news3
news4
news5
news
news1
news2
news3
news4
news5

I le 6:00 am i le aso 15 o Aokuso, na faʻamaeʻaina ai e le matou kamupani le galuega o le lagolagoina o Shouguang City o Weifang City ma le manuia.


Taimi meli: Iuni-01-2021