Fuzhou Olo malamalama sili atu, Faamalamalamaina le Vaa Afiafi e Toe Foi i le atunuu |Mai le Huawei i Fa'ata'ita'iga A'oa'oga Autasi

I le aso 24 o Setema, 2021, MS.Na iu ina tuua e Meng Wanzhou Kanata i luga o se vaalele totogi a le malo o Saina ma taunuu i Shenzhen Bao'an Airport i le 21:50 i le aso 25 o Setema. 1000+ aso ma po o faatalitali, 1000+ aso ma po o taaloga, Mulimuli ane manumalo manumalo i lenei taimi, Na toe foi atu Meng Wanzhou i Saina!

Ua mataala le olo moli, ua toe foi mai le vaa o le afiafi

Na matala le faitotoa o le fale, sa sau i fafo Ms. Meng Wanzhou mai le fale, talotalo atu i le motu o tagata sa i ai ma faia se lauga puupuu.Sa ofu o ia i le mumu ma le mautinoa ma tu filemu.Sa i ai se olo malamalama KLT-8000led i luma ma tua o lona faʻamalamalamaina o le lagi i le po, ma faia ai le faʻaaliga muamua ina ua toe foʻi mai e sili atu ona matagofie ma mataʻutia.

The lighth tower is on watch, the evening boat is finally back

KLT-10000 LED moli olo, o le atigi paʻepaʻe paʻepaʻe moli feaveaʻi olo tu i fafo i le po pogisa, powered e le maualuga faatinoga saogalemu maa lithium, siitia 10m ma irradiation tulimanu e oo atu i le 360 ​​tikeri.I lenei taimi ese, faʻamalamalamaina le po mo oe i tua ma puipuia oe, o le galuega lea a Fuzhou Brighter ma le mea e mafai e Fuzhou Bright ona fai mo oe i lenei mea.taimi.

 

The lighth tower is on watch, the evening boat is finally back1
The lighth tower is on watch, the evening boat is finally back2

O Huawei o se fa'ata'ita'iga, mulimuli ia Huawei i luma.

Manatua o leMs.O le mataupu a Meng Wanzhou e le o se faamasinoga faigofie mai le amataga seia oo i le faaiuga

Taofi ona o ia o le CFO o Huawei, le afafine matua o Ren Zhengfei, ma o Huawei o loʻo taofiofia ona o se kamupani Saina, o se tasi e faʻamataʻu ai le pule faʻatekonolosi a Amerika.

O le mafuaaga autu na faamalosia ai e Meng Wanzhou le US ma Kanata e tatala o ia e aunoa ma le ioeina o lona nofosala ona o Meng ma Huawei o loo faaauau pea a latou tauiviga malosi mo le lata i le tolu tausaga.E leʻi gauaʻi Meng Wanzhou, e leʻi gauaʻi Huawei.Huawei o le a le tuʻuina atu ana tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia ona o Meng Wanzhou, ma o le a le faʻatau atu ana mea e fiafia i ai le atunuʻu ona o Meng Wanzhou.

Ina ua uma ona maua se mea mai ia Meng Wanzhou, o le faatupulaia o faiga faaupufai na agai atu i le US, lea na iu lava ina ioeina ua le manuia le taupulepulega leaga ma ua tatau ona filifili e tatala o ia.

The lighth tower is on watch, the evening boat is finally back3

O se togafiti e taofiofia ai kamupani tekonolosi a Saina, o se fuafuaga e siosiomia ma aofia ai Saina.Ose fusuaga na matou manumalo ai.Na aumaia ai foi mea e 4 i kamupani Saina, o le faataitaiga lava lea e toatele e pei o Lehui Optoelectronics ua aoaoina agai i luma.

Sili atu le mautinoa

 

E sili atu le malosi i le loto, o mea e fiafia i ai le atunuʻu ma tuʻufaʻatasiga e sili ona taua ma o le a le mafai e 'au faʻapolopolo se mea e faʻaogaina

Sili atu le finafinau

Le fefe i soʻo se faʻamataʻu, fai le mea e tatau ona fai e le kamupani, ma o le a puipuia le faamasinoga tonu, tulafono, amio mama, ma isi.

Sili atu le lotogatasi

O le lotogatasi o tagata Saina e le mafai ona faatoilaloina, soo se malosi o le a avea ma talaaga o taimi

Sili atu le lototele

Sili atu le lototele ma auala e puipuia ai mana'oga o le atunu'u ma mana'oga tu'ufa'atasi

Fa'aliliu ile www.DeepL.com/Translator (fa'aliliuga fua)

Aoao mai e malolosi ma uia le ala o le malamalama ma le amiotonu

The lighth tower is on watch, the evening boat is finally back4

O le tauiviga malosi faifaipea a Ms. Meng Wanzhou ma Huawei o le ivi lea o kamupani Saina.Fuzhou Brighter talitonu o le a sili atu lo tatou naunau e aʻoaʻo mai kamupani e pei o Huawei ma aua le fiu seia oʻo i le taimi mulimuli;e tusa lava pe o le tuʻuina atu o le po mulimuli o moli mo le po, o le a sili atu le lelei o Bolite.

The lighth tower is on watch, the evening boat is finally back6

I le taimi o le faʻamaʻi, faʻalavelave lamatia, faʻaalia se lagona lotonuu i gaioiga;Henan timuga, ave meafaigaluega faʻafuaseʻi i le vaaiga i le timu;Sichuan mafuie, tumau ma le le fefe i le taimi mulimuli ....... Faʻapotopotoina se fasi fatu, taʻu atu i tagata uma i lea taimi ma lea taimi e le gata o tatou o se atinaʻe, ae o se atinaʻe foi e mafai ona lagolagoina le malamalama.I le taimi lava e tasi, ua malamalama atili ai Fuzhou Brighter e taua tele le aoao mai le malosi ma uia le ala o le susulu ma le amiotonu.O le agaga toa o Huawei e sili atu le fia inu toto mo pisinisi a Saina e aʻoaʻoina.

The lighth tower is on watch, the evening boat is finally back7
The lighth tower is on watch, the evening boat is finally back8

O le pogisa e le tumau, o loʻo i ai pea se malamalama e mafai ona faʻamalamalamaina le lagi fetū atoa i le po.Fa'afiafia fa'atasi!


Taimi meli: Sep-28-2021