Faalavelave Laveai a Fujian Saina

Me-18-2021

Mai le po o Me 18 i le 19, 2015, Qingliu ma Ninghua itumalo o Fujian Province mafatia i timuga torrential faifai pea, faatasi ai ma timuga maualuga o 366 millimeters.O timuga mamafa na malepe ai le taua tele o tala faasolopito ma liua i se lologa e tasi i le seneturi.Na vave fa'afeso'ota'i e le 'au'aunaga a le matou kamupani a le Fujian project centre le kamupani eletise i le lotoifale, fa'atasi ai ma masini moli fa'afuase'i na fa'anatinati atu i le nofoaga mo se fesoasoani.

20 i le taeao o le pulega o lologa a le itumalo o Fujian ma le nofoaga autu o le fesoasoani i lamala i luga o le atinaʻeina o faiga o timuga, faʻatulagaina taimi, faʻafeiloaʻi i lea itu-i-itu tagata eria lamatia, taʻiala ma faʻalapotopotoga, matagaluega meteorological ma hydrological i feutagaiga ma le auiliiliga o le tulaga lolovaia o loʻo i ai nei, suʻesuʻe le faʻapipiʻiina o le isi laasaga o loʻo taulaʻi atu i le puipuiga, talosaga e tusa ai ma le fuafuaga faʻataʻamilo i le faʻatinoga atoa o le pulea o lologa ma faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi, Ma taulai atu i le mataʻituina o tiute, puipuiga o faʻalavelave faʻaleagaina, faʻataʻoto ma isi galuega autu e tolu.

I le feagai ai ma timuga mamafa, o vaega uma o Fujian na amata faʻalavelave faʻafuaseʻi mo le puleaina o lologa i le taimi ma faʻasaoina le leai o se taumafaiga e laveaʻi ma tuʻuina atu faʻalavelave faʻalavelave. galuega puipuia o timuga, o le puipuiga a le itumalo ma le Sanming City faasino - i - faasino taiala. I le 3 i le taeao i le aso 19, failautusi aoao ye shuangyu, sui o le komiti tumau o le komiti a le itumalo itumalo fujian, ma le sui kovana Chen rongkai, taitai aoao o fujian puipuiga a le itumalo ma le pulega lala sooupu, taunuu i le po i qingliu ma ninghua itumalo, lea na mafatia i timuga mamafa, e taitaia galuega laveai lolovaia. vavalo, lapataiga vave, i le taimi muamua e faatulaga ai le aveeseina o nofoaga maualalalo.

Emergency Rescue of Fujian China

Suavai ole Qingliu Power Business Hall

Emergency Rescue of Fujian China1

Tagata faigaluega lagolago fa'atekinisi fa'alavelave fa'afuase'i a le matou kamupani i le nofoaga e toe lipea ai fale afi

Emergency Rescue of Fujian China2

O le aufaigaluega a le matou kamupani latou te fa'aogaina meafaigaluega mo moli, ma o le moli eletise e maualalo le malosi o le LED e aoga tele i le maualalo o le pisa ma le maualuga o le susulu i totonu o le fale fa'avavevave lipea.

Emergency Rescue of Fujian China3

Lologa i taulaga i le itumalo o qingliu, itumalo o fujian

Emergency Rescue of Fujian China4

O le moli galue lautele o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le switchgear mo le faʻamalamalamaina tumau

Emergency Rescue of Fujian China5

Nofoaga fa'afuase'i lipea o le Yonghui Supermarket i lalo o le 'ele'ele nofoaga tufatufa eletise i Ninghua City


Taimi meli: Iuni-22-2021