Fa'alavelave Fa'afuase'i Lavea'i na Auai i ai Fuzhou Brighter

2016/09/16

Galulue faʻatasi ma le Kamupani a le State Grid Xiamen mo le faʻaleleia o faʻalavelave faʻafuaseʻi

I le taunuu mai o le Mid-Autumn Festival i le 2016, o le 14th typhoon "Meranti" na tulaueleele i le talafatai o le Itumalo o Xiang 'an, Xiamen City, Fujian Province ma le tele o le 15. Na faʻalavelaveina le faamanatuina o le Mid-Autumn Festival o le tagata Fujian.Lenei Mid-Autumn Festival, Fujian tagata faʻaalu i le afa.

Afa Meranti (Igilisi: Typhoon Meranti, International Code: 1614) o le 14th igoa o afa o le 2016 Pacific Typhoon season.

I le 14:00 i le aso 10 o Setema, 2016, na fausia ai Meranti i luga o le vasa o le Vasa Pasefika i Matu i Sisifo. Na faʻateleina i se afa malosi o le teropika i le 14: 00 i le aso 11 o Setema. I le aso 12 o Setema, na avea ma afa i le 2:00, o se afa malosi i le 8:00, ma se afa malosi i le 11: 00. Na faʻamalosia i le maualuga o le malosi o le 70m / s i le po o Setema 13. I le aso 15 o Setema, na paʻu ai i le taulaga o Xiamen i le Itumalo o Fujian o Saina. ma le maualuga o matagi o le 48m / s. Na faʻavaivaia i le vevela o le vevela i le 1700. Na faʻaumatia i le Sami Samasama o Saina i le vaveao o Setema 16.

O le faʻaleagaina na mafua mai i le "Meranti" e masani lava i le itu i saute o Fujian lea e sili ona taulaʻi ai le faitau aofaʻi, e oʻo atu ai i lologa i le taulaga, paʻu fale, faʻaleagaina o aseta ma faʻalavelaveina o le eletise ma le auala.Aemaise lava, o le eletise o le Xiamen na matua paʻu ma motusia vai.I Quanzhou ma Zhangzhou, o se vaega tele o le faaletonu o le eletise na mafua ai le gau tele o le tamaoaiga. E tusa ai ma faʻamaumauga muamua o le faʻatonuga o le puipuiga ma le faʻatonutonuina o le itumalo, e oʻo i le 21 i le taeao o le Aso Lua, 1.795,800 tagata i 86 itumalo (nuʻu taulaga) i le itumalo na afaina ma 655,500 tagata na aveesea. Ona o le lautele o le eria na afaina i le faalavelave, 18 tagata na maliliu ma 11 tagata na leiloloa, 86.7 afe hectares o fua na afaina, 40 afe hectares na faaleagaina ma 10 afe hectares o fua o faatoaga na afaina. na leiloa, ma 18,323 fale na faaleagaina. O le aofaʻi o tupe gau tuusaʻo a le itumalo e tusa ma le 16.9 piliona yuan. O le afa Meranti na faʻaumatia ai 650,000 laau ma faʻaleagaina fale 17,907 i le aai o Xiamen. O le aofaʻi o tagata 28 na maliliu, 49 manuʻa ma 18 misi. Saina.Taiwan na lavea malosi foi e le Afa o Meranti a o agi atu i le itu i saute o le motu, ma maliliu ai tagata e toalua.

"Meranti" na sau ma le malosi tele, ma Fuzhou Brighter Electromechanical Co., Ltd Fujian Project Center na galulue faʻatasi ma le State Grid Power Department e toso ese mai le tele o mea faʻapipiʻi mo le tagata lava ia ma moli feaveaʻi ma feaveaʻi faʻalavelave faʻafuaseʻi e lagolago ai le laina pito i luma o faʻalavelave faʻafuaseʻi.

news

O sapalai moli fa'afuase'i muamua na taunuu mai ua sauni mo le fa'atonuina ma fa'aaoga

news1
news2
news3

O tekinisia o loʻo faʻatonuina le moli pito i luma o le moli ina ia mautinoa e mafai ona saogalemu ma lelei le faʻaogaina o le moli.

news4

O loʻo siaki e le matou tekinisia le moli moli tele e tatau ona toe faʻaleleia ma toso ese

news5
news6
news7

O le faʻamalamalamaga o le po e matua lelei lava, tuʻuina atu ia lava moli e faʻamautinoa ai le laveaʻiina ma le toomaga galue lelei.


Taimi meli: Iuni-09-2021