7-20 Zhengzhou matuā mamafa timuga laveai 2021-09-03

I le 21:59 i le afiafi o Iulai 19, na tuʻuina atu ai e le Zhengzhou Meteorological Bureau se faailoilo timu mūmū mūmū, ma i le taeao o Iulai 20, na tuʻuina atu ai e le Faʻatonu Li Ke Xing ia le itiiti ifo ma le tolu faʻailoga timu mumu i se laina."I le aso 21 o Iulai i le 3:00, na filifili ai le Itumalo o Henan e siitia le maualuga o le tali atu i le lolovaia mai le Ⅱ i le Ⅰ. I le aso 23 o Iulai, na filifili ai le Aai o Zhengzhou e faʻaitiitia le faʻatonutonuina o lologa Ⅲ tali faʻafuaseʻi i le Ⅳ mai le 0:00 i le aso 23 o Iulai.

I le iloaina e manaʻomia e Henan le lagolago i le taimi muamua, i le 14:00 i le aso 20 o Iulai, o sui uma o Lehui Optoelectronics Henan Project Center ma inisinia faʻainisinia uma na fausia ai se "Henan rescue team" ma faʻavaveina seti 10 o tamaʻi tarako paʻepaʻe i le nofoaga laveai. i timuga mamafa.

O le Henan Project Center na faʻatulagaina le pule o le poloketi e faanatinati atu i Zhengzhou ma faʻafesoʻotaʻi le Zhengzhou Municipal Bureau, kamupani eletise ma isi lala sooupu a le malo e lipoti atu le tulaga.I le taimi lava e tasi, o le nofoaga autu o le poloketi mai isi itulagi o Lehui Optoelectronics na faʻapipiʻiina faʻavavevave se numera o tagata faigaluega faʻapitoa i Henan.

O le vaega autu o faʻalavelave faʻafuaseʻi o le matagaluega o talosaga oloa, i lalo o le taʻitaʻiga a Mr. Shine, na fausia se "au laveaʻi laveaʻi lologa" ma o atu i le vaaiga ma le "PWP-1000" e aunoa ma se taofi.

sadada1

I le maeʻa ai o le ofisa autu na faʻatulagaina le "Henan Support Group" i le taimi muamua ia Iulai 20 ma faʻatulagaina e faʻapipiʻi le vaega muamua o mea lagolago "2 seti o le EMP-3000, 6 seti o KLT-6180E ma 10 seti o PWP-1000 "e lagolagoina Henan.Ona tuʻuina atu lea e le ofisa autu se faʻatonuga faʻamalosia faʻaitulagi ma faʻapipiʻi vave e faʻamalosia le 'au.

sadada2

A maeʻa ona maua le faʻatonuga, o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le numera o le aufaigaluega i le sili atu i le 10 tagata i aso talu ai nei, ma i le taimi lava e tasi, o meafaigaluega faʻafuaseʻi tele "EMP-3000", "KLT-6180E" ma le " PWP-1000" ua faʻamalosia mai nofoaga autu o galuega a le atunuʻu."PWP-1000" ma sili atu i le 10 seti.E oo mai i le taimi nei, o le vaega muamua o le lagolago sa i ai i Henan mo le 4 aso ma le 3 po, ma o le vaega lagolago lona lua o loʻo i ai iina mo le 48 itula, ma o loʻo faʻateleina pea le numera o tagata lagolago ma mea faʻalavelave faʻafuaseʻi tetele.

sadada3
sadada4
sadada5
sadada6

A maeʻa ona oʻo mai mea faʻalavelave faʻafuaseʻi i Henan, e faʻapipiʻi e le supavaisa enisinia talosaga oloa le aufaigaluega lagolago na faʻapotopotoina mai le atunuʻu atoa ma manaʻomia le inisinia i vaega taʻitasi e tuʻuina atu ma le saogalemu mea faʻalavelave faʻafuaseʻi i le nofoaga e manaʻomia ai le lagolago ma fesoasoani i le lagolago.

I le 1:20 i le taeao o Iulai 25, 2021, Mr. Zhang Zhigang, Pule Sili o le Setete Grid, ma taitai talafeagai o le Setete Grid na asiasi atu i le nofoaga laveai alavai faʻafuaseʻi o Yixiao Shanshui District, lea na lolovaia i le vai ma le eletise na mafua ona o le faletaavale, ma sa auai le ofisa autu i le lagolago

O le pule sinia o le poloketi a le Henan Project Center o le ofisa ulu na faʻamatalaina auiliili le faʻavae autu ma le aoga o le "Little White Dragon", ma na fesiligia foi e Zhang aemaise lava pe faʻapefea ona galue le "PWP-1000", pe faʻafefea ona faʻatumu ma isi faʻamatalaga. , ma luelue soo i meafaigaluega.

sadada7

Mulimuli ane, na matua aloaia ai e Mr. Zhang le 18 seti o le PWP-1000 ma le 28 tagata faigaluega faʻapitoa faʻapitoa na tuʻuina atu e le ofisa autu i Henan, na aumaia ai le faʻamalosia ma le lagolago i paʻaga sa tiute mo le 6 aso ma le 6 po i luga o le nofoaga, ma na faatalofa atu ma le agaga alofa ma le aufaigaluega a le ofisa autu.

E tusa ai ma le lipoti a le matagaluega o faasalalauga a le komiti a le itumalo o Henan, mai le 18:00 i le 0:00 i le aso 18 o Iulai, 2021, sa i ai i Zhengzhou se tau e le masani ai ona mamafa timuga, na maua e le aai timuga mamafa, mamafa timuga, aofaʻi averesi o timuga. 449 mm .Iulai 21, le CPC Central Committee Failautusi Aoao, Peresitene, Taitaifono o le Central Military Commission Xi Jinping tuuina atu faatonuga taua i le pulea o lologa ma galuega laveai.E oo atu i le itula e 10:00 i le aso 24 o Iulai, 2021, ua oo atu i le 84% le toe faaauauina o laina pasi i le Aai o Zhengzhou, Itumalo o Henan.i le 13:00 i le aso 22 o Iulai, na filifili ai le faʻatonuga o lologa a le Aai o Zhengzhou e faʻaititia le maualuga o le lolovaʻa I tali faʻafuaseʻi i le tulaga III.E oo atu i le 12:00 i le aso 27 o Iulai, na toe fa'afo'isia uma auaunaga tau feso'ota'iga i le eria atoa o Zhengzhou (e aofia ai ma itumalo tu'usa'o).

E oo atu i le 12:00 i le aso 2 o Aokuso, 2021, e 292 tagata na maliliu ma e 47 tagata na misi i Zhengzhou, ma i le aso 2 o Aokuso, na lipotia mai ai na faatuina e le Fono a le Setete se vaega suʻesuʻe e suʻesuʻe le mamafa "7-20". timuga i Zhengzhou, Itumalo o Henan.


Taimi meli: Sep-06-2021